Utrecht,
06
juni
2019
|
12:04
Europe/Brussels

17 dagen hinder in treinverkeer van/naar/via Zwolle

Samenvatting

In de periode van zaterdag 6 tot en met maandag 22 juli wordt er aan het spoor gewerkt rondom Zwolle. ProRail vernieuwt onder andere de sporen en wissels aan de westkant van het station. Meer informatie over wat er precies gaat gebeuren is te vinden op www.prorail.nl/zwollespoort. Tijdens deze periode is het treinverkeer aangepast.

Reisadvies

Zaterdag 6 en zondag 7 juli
In dit weekend is er geen treinverkeer van en naar Zwolle. Er rijden bussen tussen Zwolle en ’t Harde, Kampen Zuid, Kampen, Meppel, Ommen, Nijverdal en Olst. Tussen Meppel en ’t Harde en tussen Meppel en Kampen Zuiden rijden rechtstreekse snelbussen.

Maandag 8 juli
Er rijden bussen in plaats van treinen tussen Zwolle en ’t Harde, Kampen Zuid, Kampen, Nijverdal en Olst.

Dinsdag 9 tot en met zaterdag 20 juli en maandag 22 juli
Gedurende deze hele periode rijden er bussen in plaats van treinen tussen Zwolle en ’t Harde, Kampen Zuid en Kampen.
Tussen Zwolle en Raalte is de dienstregeling aangepast.

Zondag 21 juli
Er rijden bussen in plaats van treinen tussen Zwolle en ’t Harde, Kampen Zuid, Kampen en Meppel. Tussen Meppel en ’t Harde en tussen Meppel en Kampen Zuid rijden rechtstreekse snelbussen.

De extra reistijd is in deze hele periode 15 tot 45 minuten. Op de stations zijn extra NS-medewerkers aanwezig om u de weg te wijzen.
Reist u in deze periode met de trein, raadpleeg dan voor vertrek de NS-Reisplanner voor het meest actuele reisadvies.

Station Zwolle
Zwolle is één van de belangrijkste spoorknooppunten van Nederland. Een onmisbare schakel tussen Noordoost-Nederland en de Randstad. Op station Zwolle komen elk half uur treinen aan uit acht richtingen. Steeds meer treinreizigers stappen hier op de trein of maken een overstap. Daarom worden de sporen in Zwolle klaargemaakt voor de toekomst door sporen en wissels slimmer in te richten. Straks heeft station Zwolle betere overstapmogelijkheden en aansluitingen zodat er nog soepeler gereisd kan worden.