Utrecht,
25
augustus
2016
|
16:20
Europe/Brussels

5 Coolste Reisplanner Xtra features

De Reisplanner Xtra-app krijgt keer op keer weer nieuwe features, de ene opvallender dan de andere. Wij vonden het tijd om een eigen top 5 te maken om juist die minder opvallende features (maar vaak oooh zo gaaf) onder de aandacht te brengen. Vandaar deze top 5 Coolste Reisplanner Xtra features (unaniem verkozen door Piet en Gerjan).

#5 Geen Zin Om Te Lopen - OV-fiets punt met beschikbaarheidscijfer

Met deze functionaliteit kun je snel en eenvoudig zien waar het dichtstbijzijnde OV-fiets punt is, hoeveel fietsen er nog beschikbaar zijn en hoe je daar komt.

#4 Home Please - Mijn reizen

Favoriete reizen sla je eenvoudig op onder ‘Mijn reizen’. Zo hoef je niet elke keer alles opnieuw in te voeren en kun je snel door alternatieven ‘swipen’.

#3 Waar Is-Ie - Treinradar

Vanuit deze gave feature kun je overzichtelijk zien waar welke trein rijdt, hoe hard deze gaat, wat de samenstelling is en welke faciliteiten er aan boord zijn. Wat heb je er aan? Acht, eenmaal gezien dan wil je niet meer zonder.

#2 Lekkere Trek - Faciliteiten op stations

Alle faciliteiten op het station naar keuze bekijk je eenvoudig in één overzicht, makkelijk voor de lekkere trek maar ook voor onze services.

#1 Van Tafel Naar Podium - Reizen van deur-tot-deur

De ultieme feature blijft toch echt het overzichtelijk en snel plannen van je reis van “deur-tot-deur”. Je vult een adres in van het restaurant waar je wilt gaan eten en daarna bijvoorbeeld je huisadres. De complete reis (inclusief wandeling, bus, tram en trein) komt in je scherm en is op te slaan in je agenda (leuk is ook dat je hier kunt zien wat de actuele treinlengte is en of die korter is dan gepland).

Bonus - Druktemelder

Feedback is je vriend; we vernemen graag of je kon zitten of niet. Het geeft ons de mogelijkheid om er iets aan te doen of uit te leggen waarom het even niet anders is waardoor jij weer een alternatief kunt overwegen.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.