Utrecht,
01
juli
2016
|
09:00
Europe/Brussels

5 populairste uitjes met de trein

In juli bestaat de NS Spoordeelwinkel 5 jaar. Tijd voor een top 5 van populairste uitjes. En enkele leuke weetjes over Spoordeelwinkel en reizen met de trein.

Nummer 5: Margriet Winterfair

Met de trein naar de Margriet Winterfair in de Jaarbeurs in Utrecht is een jaarlijks terugkerend evenement dat dit jaar voor de 16e keer wordt georganiseerd. Het overdekt winterfeest zit vol met activiteiten, modeshows, muziek en entertainment. De jaarbeurs is eenvoudig te bereiken vanaf het station, dus gemakkelijk te bereiken met de trein.

Nummer 4: Park Plaza Victoria Amsterdam

Lekker met de trein een paar dagen vertoeven in onze inspirerende hoofdstad met een heerlijke overnachting in dit bijzonder hotel. Een ideaal uitje voor mensen die wat verder van Amsterdam wonen.

Nummer 3: Keukenhof

De Keukenhof moet iedereen toch een keer gezien hebben! Of vaker! Met de trein reis je al door een prachtig landschap om vervolgens aan te komen bij de attractie die in elk reisboek over Nederland te vinden is. Wereldwijd bekend, maar voor ons Nederlanders nog altijd bijzonder en populair.

Nummer 2: Huishoudbeurs

Ontzettend populair bij de dames. Gezellig met vriendinnen kletsen in de trein om vervolgens de huishoudbeurs af te struinen. Ook dit evenement vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Ideaal met de trein en een leuk dagje uit.

Nummer 1: De Efteling

Het oudste pretpark is als uitje voorlopig niet te verslaan. Dit familie-uitje is verreweg het meest populair. Ondanks dat het niet direct bij het station ligt, vinden reizigers het pretpark ideaal te bezoeken met het openbaar vervoer. Het uitje is compleet met trein en bus. Geen gedoe met parkeren, maar voorpret en napret in de trein.

Uiteraard hoeft deze top 5 niet voor jou te gelden. Wat is jouw favoriete uitje? Laat het ons weten via twitter.

Wist je dat?

…. De NS Spoordeelwinkel 5 jaar bestaat en dat vieren we de komende maand met €5 korting op verschillende leuke uitjes.

.... Er elke maand 25 nieuwe uitjes in de winkel te koop zijn.

…. Reizigers de uitjes waarderen met een 8.2 als rapportcijfer.

.... Gemiddeld 40% korting wordt gegeven per uitje.

…. 86% van onze klanten de spoordeelwinkel zou aanraden aan familie of vrienden.

…. We met de spoordeelwinkel 14,3 x het aantal inwoners van de stad Gouda op pad hebben gestuurd. Meer dan 1 miljoen mensen!

…. In 2018 alle treinen op groene stroom rijden.

…. Een treinreis nu al 90% schoner is dan een autorit.

.... Je sinds kort op onze vernieuwde pagina www.ns.nl/dagje-uit leuke wandeltips, stedentrips of ander dagjes uit kan vinden.

 

Kijk op www.ns.nl/spoordeelwinkel voor onze uitjes en voor onze traktatie in juli!