Utrecht,
12
juli
2023
|
09:43
Europe/Brussels

7 dagen geen treinen tussen Utrecht Centraal en ’s-Hertogenbosch/Tiel

Van 15 juli tot en met 21 juli werkt ProRail aan het spoor. Daardoor rijden er dit weekend geen treinen tussen Utrecht Centraal en 's-Hertogenbosch. Van maandag tot en met vrijdag rijden er geen treinen tussen Houten Castellum en Geldermalsen. NS adviseert reizigers om voor vertrek de NS reisplanner op ns.nl of de NS-app te raadplegen. Reizigers moeten rekening houden met 30 minuten extra reistijd. 

Samenvatting
  • Op zaterdag 15 en zondag 16 juli rijden er verschillende snel- en stopbussen tussen Utrecht Centraal en ’s Hertogenbosch/Tiel.
  • Vanaf maandag 17 juli tot en met vrijdag 21 juli rijden er snelbussen tussen Utrecht Centraal en Geldermalsen en stopbussen tussen Houten en Geldermalsen. Tussen Houten en Houten Castellum rijden taxibusjes.

Reizigers tussen Amsterdam Centraal en Tilburg of Eindhoven Centraal kunnen omreizen via Rotterdam Centraal.

Werkzaamheden
ProRail voert onderhoud uit op verschillende plekken op het traject Utrecht Centraal – ’s-Hertogenbosch. Zo wordt er bijvoorbeeld bij Utrecht Lunetten en Houten aan de bovenleiding gewerkt en worden bij Tricht geluidschermen geplaatst. Meer informatie over de werkzaamheden is te vinden op de site van ProRail.

Andere werkzaamheden en evenementen
Aankomend weekend werkt ProRail ook tussen 's-Hertogenbosch en Oss aan het spoor, waardoor er minder treinen rijden op dat traject. Naast de werkzaamheden staan ook verschillende evenementen gepland. Zo treedt Coldplay vier dagen op in de Johan Cruijff Arena en vindt in Nijmegen de Nijmeegse Vierdaagse plaats. NS adviseert alle feestvierders om  voorbereid op pad te gaan en tijdig de reis in de reisplanner te plannen.