Utrecht,
19
juli
2021
|
15:50
Europe/Brussels

Aangepast treinverkeer door werkzaamheden tussen Dordrecht en Roosendaal

Van zaterdag 24 juli tot en met zondag 8 augustus minder tot geen treinen tussen Dordrecht-Lage Zwaluwe en Roosendaal

Van zaterdag 24 juli tot en met zondag 8 augustus voert ProRail intensieve werkzaamheden uit tussen Zevenbergschen Hoek en Zevenbergen. De werkzaamheden betreffen het verbeteren en op hoogte brengen van de bodem. Bijzonder aan deze werkzaamheden is dat ProRail diep de grond in gaat, om ervoor te zorgen dat de bodem in goede conditie blijft en de komende jaren er weer robuust bij ligt.

Gevolgen voor de treinreis
In deze periode rijden er minder NS-treinen tussen Dordrecht en Lage Zwaluwe en rijden er geen NS-treinen tussen Lage Zwaluwe en Roosendaal. Er rijden stopbussen in plaats van treinen tussen Lage Zwaluwe en Roosendaal. Reizigers uit Rotterdam Centraal/Dordrecht richting Roosendaal/Vlissingen kunnen het beste omreizen via Breda.
De extra reistijd is in ieder geval 30 minuten.

Ga voorbereid op reis
NS raadt reizigers aan voor vertrek de NS Reisplanner of app te raadplegen en rekening te houden met een extra reistijd van ongeveer 30 minuten.

In de zomervakantie vinden op meerdere plekken in Nederland werkzaamheden aan het spoor plaats. Kijk voor meer informatie op: https://www.ns.nl/reisinformatie/werkzaamheden-zomer