Utrecht,
13
april
2018
|
08:10
Europe/Brussels

Amsterdam Sloterdijk podium voor voorstelling Mollen

Update 9 mei

Over een week gaan de voorstellingen van start van Mollen op Amsterdam Sloterdijk.

Als opwarmertje hierbij alvast de trailer

Grote kans dat je van medio mei tot medio juni als reiziger op station Amsterdam Sloterdijk bijzondere taferelen gaat tegenkomen. Samen met ProRail openen we de deuren voor theatergezelschap ‘Wat we doen’ om in de stationshal tussen de reizigers het toneelstuk ‘Mollen’ op te voeren. Het stuk gaat over de druk die de samenleving met zich meebrengt.

Samen bieden we het theatergezelschap van regisseur Floris van Delft de ruimte om tegen de pui in de stationshal een tribune neer te zetten voor toeschouwers. Vanaf daar kunnen zij tussen woensdag 16 mei en zondag 10 juni genieten van de voorstelling. De acteurs bewegen zich tijdens de voorstelling tussen de reizigers, die daardoor als spontane figuranten onderdeel zijn van de show.

We vinden het theaterstuk een mooie kans voor reizigers om station Amsterdam Sloterdijk op een andere manier te beleven. Het publiek kan via koptelefoons de acteurs horen.

Aantrekkelijke stations

Samen met ProRail werken we aan aantrekkelijke stations waar reizigers graag verblijven. Cultuur brengt veel mensen samen. Daarom bieden we graag podium aan evenementen die in de stad plaatsvinden zoals in Amsterdam bijvoorbeeld Grachtenfestival, Over het IJ festival, in het verleden Amsterdam Fashion Week. Daarnaast natuurlijk de activiteiten rond de stationspiano’s.

De theatervoorstelling zal van woensdag tot en met vrijdag na de avondspits plaatsvinden. In het weekend is er ook een middagvoorstelling. Op 16 en zijn 17 mei zijn de try-outs en op 18 mei vindt de premiere plaats. Voor meer informatie over het theatergezelschap en tickets, zie www.watwedoen.nl