Utrecht,
18
november
2022
|
13:59
Europe/Brussels

Beleef de NS-Trails

Samenvatting

Genieten van het landschap als je onderweg bent. Dat kan niet alleen in de trein, maar nu ook op 21 verschillende NS-trailruns tussen stations. De langste route is wel vijftig kilometer. NS startte in 2022 met het uitzetten van speciale trailruns. Dwars door de natuur en rennend over smalle paadjes, obstakels, rotsen en beekjes. Een nieuwe vorm van hardlopen waarbij de focus niet ligt op snelheid, maar op ervaring.

Stichting Zevenheuvelenloop startte dit jaar voor het eerst met een zevenheuvelentrail. Zondag 20 november is de herfstklassieker voor hardlopers weer, de Zevenheuvelenloop. Als supporter van bewegen is NS op het station Nijmegen aanwezig om alle hardlopers en supporters welkom te heten. Zo kunnen ze gratis op de foto, zijn er hostst die de weg naar de start wijzen èn kunnen ze eerste klas treinkaartjes winnen.

Kies je NS-trail
Het winnen is simpel. Op het station staat een levensgrote kaart van Nederland. Hierop staan alle NS-trails. Kies er eentje uit die jij wilt ervaren en maak zo kans op twee eersteklas tickets naar de trailrun van je dromen. Train zo alvast voor de Zevenheuvelentrail voor volgend jaar. Wil je nu al zien welke NS-trails er zijn? Kijk dan op www.reisjefit.nl/trails