Eindhoven,
03
september
2020
|
13:57
Europe/Brussels

Coffeelab opent in monumentaal station Eindhoven

NS verwelkomt Coffeelab in station
Op vrijdag 4 september opent Coffeelab een nieuwe vestiging in het monumentale stationspand in Eindhoven. De lichte ruimte aan de voorzijde van station Eindhoven bevindt zich boven in de monumentale 'transistorradio' en is te bereiken via een trap in de stationshal. De ruimte is voorzien van veel groen voor een gezonde en gezellige sfeer. NS is blij Coffeelab in het station te verwelkomen als nieuwe huurder. Stationsmanager Annebeth Oosterkamp: "Mensen moeten van deze bijzondere plek in het station kunnen genieten. Bij Coffeelab kan dat met een goede kop koffie en een fijne sfeer. Voor reizigers van NS en inwoners van Eindhoven is dit een fijne plek om even uit te rusten of te werken. Bij Coffeelab en bij NS is iedereen welkom. Daarom passen we zo goed bij elkaar."

Koffie en verbinding
Ook de oprichters van Coffeelab zijn enthousiast over hun nieuwe stek. Jeroen Veldkamp, mede-oprichter van Coffeelab: "Coffeelab is geboren op het Stationsplein. Dit was onze eerste vestiging en hier hebben we 5 jaar met veel liefde en passie een sociale rol vervuld, mensen met elkaar in contact gebracht en vreemden vrienden zien worden. We bieden naast koffie, een lekkere lunch en een goede WiFi-verbinding ook menselijke verbinding. We zijn blij weer in onze vertrouwde omgeving terug te zijn en willen graag weer die verbinding brengen en de 'vibe' overbrengen die mensen de afgelopen maanden zo gemist hebben."

Muziek in openingsweek
Iedereen met muzikaal talent wordt uitgenodigd om op de piano in de stationshal te spelen om het openingsweekend muzikaal te omlijsten. Dus of je komt voor koffie, ontbijt, lunch, borrel of om te werken, Coffeelab biedt voor ieder wat wils!