Utrecht,
11
oktober
2019
|
15:45
Europe/Brussels

Langere nachttreinen, dansen en chillen op Amsterdam Centraal tijdens ADE

NS chill-out lounge, dansfeesten bij Lil'Amsterdam en muziek maken op werelds grootste sequencer

Samenvatting

Van 16 tot en met 20 oktober vindt ADE plaats. Ook Amsterdam Centraal kleurt geel. NS rijdt langere nachttreinen en stopt extra op Amsterdam Bijlmer Arena. NS en Digters openen in de IJ-passage extra vroeg de NS chill-out lounge. Hier kunnen bezoekers aan het dance event na het dansen en voor hun trip naar huis nog even chillen met lounge muziek, detoxsapjes en ontbijtsnacks.

Lil'Amsterdam in de Amstelpassage is ook dit jaar weer één van de eventlocaties met ADE-ticketbalie, pop-up's en dancefeesten. Red Bull Music laat reizigers in de IJ-passage muziek maken met werelds grootste sequencer.

NS chill-out lounge

Voor de bezoekers aan het dance event openen NS en Digters van 17 tot en met 20 oktober extra vroeg de deuren van de IJ-passage. Hier kunnen danceliefhebbers tussen 5.00 - 8.00 uur na het dansen en voor hun trip naar huis nog even chillen. Digters ondergaat een metamorfose en wordt de NS chill-out lounge met lounge muziek, relaxte stoelen en zitkussens, detoxsapjes en ontbijtsnacks.

Dansfeesten en pop-up's bij Lil'Amsterdam in Amstelpassage

Lil'Amsterdam in de Amstelpassage is ook dit jaar weer één van de eventlocaties waar je terecht kunt voor je ADE-wristband en merchandise. Daarnaast zijn er speciale pop-up's en diverse dancefeesten. Link naar gehele ADE-programma bij Lil'Amsterdam. 

  • 16 oktober Hardstyle by Roughstate
  • 17 oktober Audio Obscura x Motor City Drum Ensemble 
  • 18 oktober Confession Afterparty presented by Tchami & Waves
  • 19 oktober Audio Obscura x Patrick Topping

Zelf spelen op werelds grootste sequencer in IJ-passage

Dinsdag 15 oktober, de dag voor ADE officieel van start gaat, geven de bekende artiesten Legowelt, Egyptian Lover & Colin Benders tussen 19.00 - 22.00 uur een bijzonder optreden in de IJ-passage op Amsterdam Centraal. De DJ’s spelen namelijk op de grootste sequencer ter wereld van Red Bull Music. De sequencer is 10 meter lang, meer dan 2 meter hoog, heeft 427 knoppen en faders, vier analoge drummachines, een modulaire synthesizer en een sample-unit. Dit is een samenwerking met NS en Lil’ Amsterdam.

Kom 16 - 19 oktober tussen 16.00 uur tot 21.00 uur naar Amsterdam Centraal om zelf de sequencer te testen en te bespelen met behulp van experts. Je kunt meeluisteren en -dansen, waardoor er een interactieve sessie ontstaat middenin het station. Je hoeft je niet in te schrijven of te reserveren om mee te komen jammen.