Utrecht,
01
juli
2016
|
08:37
Europe/Brussels

De droom van elke beginnende DJ/producer

Een optreden tijdens het grootste dance festival van Nederland! En die kan zomaar werkelijkheid worden!

NS organiseert samen met muziekplatform 22tracks en dagblad Metro de DJ-wedstrijd ‘Station Tracks: share your talent’. We helpen producerend DJ-talent op weg en geven het een podium op Amsterdam Centraal tijdens het grootste dance festival van Nederland. 

Hoe werkt het?

Upload op stationtracks.nl je eigen geproduceerde track. Vul alle velden zo volledig mogelijk en naar waarheid in, dat kan tot en met 31 juli 2016.

De selectie en finale

Uit alle inzendingen kiest een vakkundige jury - met onder andere The Flexican en Feestdjruud - de 22 beste tracks. Deze tracks draaien vanaf 1 september vier weken in een playlist op 22tracks. Via Metro’s Facebookpagina wordt vanaf 1 september 22 dagen lang, telkens één finalist om 22u aan de luisteraars en lezers voorgesteld.

Als jouw track is gekozen als ‘één van de beste 22’ begint de wedstrijd pas echt. De finalist met de meeste shares en likes wint de wedstrijd.

De winnaar

Op 1 oktober maken we deze bekend. Maar met de eer houdt het niet op. De winnaar mag op 21 oktober een knallend optreden geven op station Amsterdam Centraal. Als de hoofdstad in de ban is van elektronische muziek, gaan de Amsterdamse feestgangers door jouw optreden met nog meer zin Amsterdam en de dancenacht in!