Utrecht,
28
september
2016
|
10:32
Europe/Brussels

De eerste dag van een nieuwe baan!

Sinds kort is Suzanne aan het werk als freelance journalist bij een magazine in Amsterdam. Ze vindt het wel spannend zo’n nieuwe baan. "In het begin twijfelde ik of het wel moest doen, vooral om de afstand maar het was te leuk om het niet aan te nemen!”

Op de heenweg drinkt Suzanne nog rustig een kop koffie en probeert ze wakker te worden. Je kent het wel ;) “Daarnaast Twitter en lees ik wat, en kan ik heel fijn werk klaarzetten zodat ik dat later kan redigeren.”

Als de deuren van de Intercity Direct opengaan, dan kijkt Suzanne tenminste zesentwintig keer om haar heen! Heeft ze wel al haar spullen verzameld? Check! “Ik ben wat neurotisch wat dat betreft, haha.”

Suzanne twijfelde over de behoorlijke afstand van Breda naar Amsterdam. Om tot een besluit te komen deed Suzanne een vragenrondje via Twitter naar ervaringen van mensen die hetzelfde traject met de trein afleggen. “Daar kwamen eigenlijk alleen maar positieve reacties uit: DOEN! Zeiden ze.” Ze was blij met de nuttige feedback.

Suzanne is gelukkig erg tevreden met haar keuze. Met de OV-fiets steekt ze het IJ over naar haar werk in Amsterdam-Noord. Binnenkort heeft ze zelfs haar eigen fiets op het station staan. ‘’Maar voor nu werkt de OV-fiets voor twee dagen per week echt perfect!’’ Succes, Suzanne!

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.