Utrecht,
07
september
2016
|
10:49
Europe/Brussels

De eerste dag van student Tom

Dit is Tom (18) uit Goor. Deze week is hij begonnen met zijn studie International Business aan de RUG in Groningen, en afgelopen maandag maakte hij voor het eerst gebruik van zijn Studentenreisproduct! Tom's eerste week begint gelijk lekker, zo is hij iedere maandag vrij.

Op maandagavond reist hij samen met zijn vriend Lars (18), die dezelfde studie is gaan doen, naar de stad waar hij nu zijn opleiding volgt. De twee hebben het goed voor elkaar, want met tassen vol schone was zitten ze in de trein. Tom: "Heel relaxed, ja!" #studentenleven

Tom en Lars bespreken tijdens het overstappen dat ze in Enschede dezelfde studie aanbieden. Tom: "Dan had ik thuis kunnen blijven wonen, maar ik denk dat je het studentenleven beter ervaart als je uit huis woont. En met je Studentenreisproduct kan je je ouders alsnog vaak genoeg zien!"

Tom en Lars zijn gezellige jongens en kletsen veel in de trein. Tussendoor leest Tom voetbalnieuwtjes voor vanaf zijn mobiel: "Zlatan heeft weer drie keer gescoord!"

Na twee uurtjes reizen is hij er. Klaar om het Groningse studentenleven te ontdekken! Vrijdag gaat Tom weer terug naar Goor. Verstandig, want na een weekje Groningen kan Tom vast de rust van thuis goed gebruiken. Veel plezier en succes Tom!

 

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.