Utrecht,
30
november
2015
|
08:07
Europe/Brussels

De week van de verloren Knuffel

Er is voor een kind niets zo verdrietig als het verliezen van een dierbare knuffel. Bij NS herenigen we graag onze kleine reizigers met zijn of haar pluchen vriend.

Jaarlijks laten NS-reizigers per ongeluk vele duizenden voorwerpen achter in de trein of op het stations. Omdat niet iedereen melding maakt van een verloren voorwerp, blijft er een hele dierentuin aan gemiste knuffels achter. Bijna dagelijks ontvangen we wel een knuffel, terwijl we daar nauwelijks meldingen van krijgen.

Om hier aandacht voor te vragen hebben we dit jaar de week voor Sinterklaas uitgeroepen tot De week van de verloren knuffel.

Iedere dag proberen we een recent gevonden knuffel terug te krijgen bij het kindje dat hem verloren heeft. Via Twitter, Facebook en Instagram vragen we aandacht voor de verloren knuffel, met de ambitie dat we alle knuffels op Sinterklaasavond herenigd zijn met hun eigenaartje.

Lees ook: Halfjaarcijfers Gevonden Voorwerpen 2015

 

Reacties 1 - 5 (5)
Bedankt voor uw bericht.
Juf Aziza
08
October
2018
Ik ga de gok toch wagen. Niet geschoten is altijd mis. Ik had vandaag een heel leuk, maar verdrietig gesprek met een leerling van mij uit groep 7. Hij vertelde mij over zijn knuffelhond. Hij is ongeveer veertig centimeter lang, een donker bruine vacht en zijn buik was wit (licht van kleur)

Deze hond is hij al 7 jaar kwijt. Hij vergat hem in de trein van Utrecht naar Veendendal of van Veendendal naar Utrecht (voor zover hij zich kon herinneren). Ik weet dat het zoeken is naar een speld in een hooiberg, maar wat zou het gaaf zijn als deze knuffelhond toch nog ergens tussen de gevonden knuffels ligt. Jullie maken hem er enorm blij mee. En mij stiekem ook.

Ik heb hem niet verteld dat ik jullie hierover mail. Dus wie weet verrassen jullie hem met zijn wa(f)wa(f)..

Gerjan Vasse
06
December
2015
Marjan, dank voor het melden. We zijn hier van op de hoogte, ons advies is ook om hier vooral niet op te klikken.Gr. Gerjan
Gerjan Vasse
06
December
2015
Beste Elke, Ben bang dat Vosje niet (meer) in ons depot aanwezig is :( De meeste spullen hebben een bewaar termijn van 3 maanden. Mocht je ooit nog eens iets kwijtraken, dan adviseer is je om hiervan melding te maken op onze website. Het grootste deel van de voorwerpen vind nml. zijn weg terug richting de eigenaar (zelf als in de eerste 5 dagen).Vriendelijke groet, Gerjan
Luka Zweers
06
December
2015
Tot hoe lang terug bewaren jullie de knuffels?Onze dochter heeft enkele jaren gelden een roodbruin vosje van ongeveer 30 cm per ongeluk in de trein laten liggen. Ze had dit vosje van haar oma gekregen en was heel verdrietig, maar we hebben behalve de trein zelf niet verder gezocht.Is het wellicht toch nog op het depot terechtgekomen? Alvast dank voor jullie reactie,Mvg Elke
Marjan
05
December
2015
Helaas wordt dit leuke plaatje nu gebruikt door lieden die valse e-mails in de naam van de ns rondsturen....groetjesmarjan