Utrecht,
05
september
2021
|
09:00
Europe/Brussels

Derde dag speciale dienstregeling F1

NS rijdt van vrijdag tot en met zondag een uitzonderlijke dienstregeling tussen Amsterdam en Zandvoort. Met 12 treinen per uur in beide richtingen brengen we iedere vijf minuten honderden racefans naar station Zandvoort, dat op loopafstand van het circuit ligt. Om alles in goede banen te leiden, zijn meer dan 300 extra collega's aan het werk.

Update 19.00 uur

Na een geweldige race met overwinning van Max Verstappen, zijn zo'n 16.000 racefans alweer op weg naar huis. De rest van de avond zullen er nog vele volgen. De sfeer is ronduit feestelijk. We kijken terug op een geweldig Formule 1- weekend.

13:00 uur: Ruim 22.000 racefans met de trein 
NS heeft vandaag tot 12.30 uur 22.568 reizigers naar Zandvoort gebracht. De sfeer is goed op de stations en in de treinen. We zien alleen maar vrolijke racefans (uitgedost in de mooiste oranje creaties) de trein uitstappen op het zonnige station Zandvoort. Zij maken zich op voor dé race. Wij bereiden ons in de tussentijd voor om straks iedereen weer naar huis te brengen.

09:00 uur: Eerste racefans aangekomen in Zandvoort 

De eerste racefans zijn vanochtend vroeg met de trein aangekomen op station Zandvoort. De sfeer zit er op deze derde dag al goed in. We verwachten vandaag weer duizenden mensen naar Zandvoort en terug naar huis te brengen. We blikken terug op een goede tweede dag waar NS ruim 23.000 reizigers met de trein naar Zandvoort en weer naar huis heeft gebracht.