Utrecht,
23
mei
2016
|
16:30
Europe/Brussels

“Doe mij een refrein in de trein”

Van Lage Zwaluwe tot Rotterdam, de dames van zanggroep ‘De Refreintjes’ brachten een waar spektakel teweeg afgelopen zaterdag op hun toer. In de trein en bij de stationspiano’s zongen zij Nederlandse liedjes (en dan vooral de refreintjes). ‘We willen mensen een fijne dag bezorgen, muziek zorgt voor verbinding’.

“Het mooiste is dat mensen ervan genieten, dat er een stuk ontroering komt. Muziek tovert! Er luisterden bijvoorbeeld op een bepaald moment twee mensen uit Australië, een vrouw uit Minneapolis en een man uit India. Het was zo mooi om te zien dat ze allen ontroerd waren door onze Nederlandse liedjes van saamhorigheid. 'Music is like magic!’ zeiden we tegen hen."

“Ook doen we dit voor het treinpersoneel, dat tegenwoordig zoveel te maken heeft met verbaal en fysiek geweld. Een stukje betrokkenheid met elkaar, echt contact maken, laten zien dat we elkaar waarderen.”

“Doe mij een refrein in de trein” heette het optreden. Bedankt voor jullie mooie liedjes dames, we hopen snel weer een keer mee te zingen!

Reacties 1 - 1 (1)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.
Vera
24
May
2016
Wat kleurrijk en een leuke actie, complimenten !