Utrecht,
10
december
2019
|
16:51
Europe/Brussels

Een voorproefje van het Dickens Festijn op station Deventer

Samenvatting

Voor reizigers die aankomend weekend naar het Dickens Festijn gaan, begint het evenement al op het moment dat ze de trein uitstappen. Het station vormt een sfeervol 19e-eeuws decor waar bezoekers ondergedompeld worden in de tijd uit de boeken van de beroemde schrijver Charles Dickens.

Zo hangt er in het station sfeervolle winterverlichting en zorgen Christmas Carols Singers voor vrolijke klanken. In stijl geklede gastheren en- vrouwen geven reizigers een warm welkom en op het stationsplein kan er, geheel in oude stijl, een foto gemaakt worden die direct wordt geprint en op een mooie Dickens fotokaart wordt geplakt.

NS zet tijdens het Dickens Festijn langere treinen in van en naar Deventer. De sprinters vanaf Apeldoorn en Almelo rijden twee keer per uur in plaats van één keer per uur. Vanaf het station loopt u zo de binnenstad in. De toegang tot het Dickens Festijn is gratis. Wel dient er rekening te worden gehouden met een wachttijd die kan oplopen tot 1,5 uur. Plan uw reis met de NS Reisplanner op ns.nl of met de NS-app.