's-Hertogenbosch,
22
december
2021
|
13:14
Europe/Brussels

Eerste Luca’s by Julia’s van het zuiden opent op station ’s-Hertogenbosch

Station ’s-Hertogenbosch heeft de eerste ‘Luca’s by Julia’s’ van het zuiden. Bij het stoere broertje van Julia’s kunnen reizigers en stationsbezoekers terecht voor vers afgebakken pizza en andere Italiaanse gerechten, naast de belegde broodjes en koffie van Julia’s. Er zijn ook verschillende Italiaanse producten voor thuis te krijgen. Om de opening te vieren kreeg iedereen vanochtend een gratis croissant bij aankoop van een warme drank.

"Op elk moment van de dag kunnen reizigers bij Luca’s terecht. ‘s Ochtends voor een lekkere koffie, samen met bijvoorbeeld een croissant. In de middag of avond is er keuze uit pizza´s, een frisse salade of lasagne”, vertelt Liset Deelder, Business Manager van Julia’s bij NS.”

Loes van der Pauw, formatmanager van Luca’s by Julia’s, vult aan, “We zochten naar een formule waarin we reizigers snel kunnen helpen aan Italiaanse gerechten on-the-go. Er reizen veel studenten via station ’s-Hertogenbosch. Uit onderzoek weten we dat zij een kwalitatief goede pizza op het station waarderen. Zo is het idee voor Luca’s by Julia’s ontstaan. Qua interieur en stijl zijn we binnen de familie van Julia’s gebleven, echter hebben we het net even iets eigenwijzer en brutaler gemaakt. We noemen zelf Luca’s ook het stoere broertje van.”

In oktober ging de eerste Luca’s by Julia’s open op station Zwolle.

Opknapbeurt

De winkels op station 's-Hertogenbosch hebben vorig jaar een nieuwe frisse gezamenlijke look gekregen. De grijze planten langs de zijkanten zijn weggehaald en vervangen. Ook de overkapping van perron 1 is aangepakt en opnieuw geschilderd en de dakbedekking van spoor 6/7 is vervangen.