Eindhoven,
03
december
2015
|
14:55
Europe/Brussels

Even gluren op station Tilburg

Zo zal station Tilburg er volgend jaar uitzien. Zover is het echter nog niet, maar op vrijdag 4 december wordt er wel een flinke stap gezet in de verbouwing van het station; de nieuwe passage wordt in gebruik genomen. We geven vast een klein kijkje in de passage, waar vandaag nog door tientallen bouwlieden hard gewerkt wordt. Morgen is het nog niet helemaal af, maar kunnen reizigers wel gebruik maken van de ruime en lichte passage.

Nu staat het nog vol apparaten en stellingen om de tunnel gebruiksklaar te maken. Morgen is het nog niet af, maar wel in gebruik voor reizigers en nieuwsgierigen. Ook daarna wordt er nog hard gewerkt om onder andere de winkels gebruiksklaar te maken. Albert Heijn to go is de eerste winkel die opent in de passage.

Vanaf het perron konden reizigers al een klein beetje van de nieuwe passage zien de afgelopen tijd. Morgen wordt deze trap in gebruik genomen. Naast brede trappen zijn er ook op- en neergaande roltrappen en liften, waardoor het gebruik voor minder validen en reizigers met koffers makkelijker wordt.

De poortjes staan al in de passage. Nu staan ze nog open, over niet al te lang tijd zullen ook deze in gebruik worden genomen.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.