Utrecht,
28
juni
2023
|
15:57
Europe/Brussels

Extra en langere treinen naar SAIL en Marinedagen Den Helder

Samenvatting

Van donderdag 29 juni tot en met zondag 2 juli vinden SAIL en de Marinedagen Den Helder plaats. Op donderdag 29 juni aangevuld met Veteranendag. Om alle bezoekers naar deze evenementen te kunnen brengen en ’s avonds ook weer naar huis, rijdt NS alle dagen langere treinen. Vrijdag tot en met zondag rijden er ook extra treinen. Om reizigers te begeleiden en op weg te helpen zijn er extra collega’s aan het werk. SAIL Den Helder vindt plaats op loopafstand van het station.

Meevaren op Tall Ship?

Reizigers die met de trein naar SAIL Den Helder reizen en tijdens hun bezoek mee willen varen op een Tall Ship, kunnen in de Spoordeelwinkel terecht voor een speciaal combiticket.

Reisadvies

Wij raden reizigers aan voorbereid op pad te gaan en hun reis vooraf te checken in de Reisplanner op NS.nl of in de NS-app. Reizigers zonder abonnement kunnen in- en uitchecken met hun bankpas, reizigers met een NS Flex-abonnement betalen achteraf.

Reizigers naar Veteranendag en de Marinedagen stappen uit op station Den Helder Zuid. Daar staan pendelbussen van de organisatie klaar die hen naar het Marine-terrein brengen. Bezoekers aan SAIL Den Helder maken gebruik van station Den Helder. Het evenement is op loopafstand van het station.

Reizigers met een beperking die assistentie nodig hebben tijdens hun reis, kunnen gratis gebruikmaken van NS Reisassistentie.