Utrecht,
24
maart
2022
|
15:24
Europe/Brussels

Extra treinen naar Zandvoort Circuit Run

Hup On Hup Off Express pendelt tussen station en circuit

Aanstaande zondag 27 maart vindt de Zandvoort Circuit Run plaats. We zijn blij om weer alle reizigers in onze treinen te ontvangen, daarom maken we er een speciale dag van. Tussen 9.00 – 18.00 uur rijden we extra treinen tussen Haarlem en Zandvoort aan Zee. In plaats van twee treinen per uur/per richting, rijden we er vier. Er zijn extra collega’s aanwezig om deelnemers en supporters op weg te helpen. Het station bevindt zich op loopafstand van het circuit. Deze zondag kunnen reizigers ook voor dit laatste stukje van hun reis een treintje pakken: onze speciale Hup On Hup Off Express. Deze pendelt tussen het station en het circuit. Deelnemers aan de Run ontvangen op de terugweg een klein aandenken van NS.

Hup Onn Hup Off Express

Van 10.00 tot 11.50 uur pendelt het treintje vanaf het station naar de start en finish op het circuit. Vanaf 15.10 tot 17.00 uur brengt het reizigers weer terug naar het station. Het treintje biedt ruimte aan 45 reizigers, heeft open ramen en is gratis toegankelijk. De machinist brengt naar hartelust verzoeknummers ten gehore.

Reizen tussen Amsterdam Centraal en Zandvoort aan Zee

Twee treinen rijden direct van Amsterdam naar Zandvoort aan Zee en terug. Deze treinen zijn vaak het drukst bezet. De andere twee treinen rijden tussen Haarlem en Zandvoort aan Zee. Advies aan reizigers die net de rechtstreekse trein van/naar Amsterdam hebben gemist of was deze te druk? Neem de eerstvolgende trein richting Haarlem en stap daar over op de extra treinen naar Zandvoort aan Zee of op de terugweg naar Amsterdam. De reistijd voor de rechtstreekse trein en de reis met overstap is bijna even lang. Zo maken we optimaal gebruik van de ruimte in alle treinen. 

Voorbereidt op reis

Er vinden in de omgeving werkzaamheden aan het spoor plaats. We adviseren reizigers voor vertrek de NS Reisplanner te raadplegen voor actuele reisinformatie.