Utrecht,
08
september
2023
|
16:00
Europe/Brussels

Foto expositie 'Tussen Land en Lucht' op Station Groningen

Samenvatting

Vanmiddag vond in Groningen de opening plaats van de tentoonstelling De Mix Nederland ‘Tussen land en lucht’ met fotografie van Jacob Molenhuis (1894-1987) & David Vroom (1987). ‘Tussen land en lucht’ is de Groningse en zevende editie in een serie van twaalf tentoonstellingen van De Mix Nederland. Bij iedere editie wordt historische fotografie gebruikt als bron van inspiratie door de hedendaagse Nederlandse fotografen. 

Groningen station de mix

De tentoonstelling vindt plaats tijdens het Noorderlicht Internationaal Fotofestival 2023 REGENERATE. Om meer te weten over het noordelijke festival, bezoek noorderlicht.com. De Mix Nederland ‘Tussen land en lucht’ is vanaf vrijdag 25 augustus t/m 7 januari 2024 te zien in Museum aan de A en op station Groningen t/m 27 november 2023. Meer informatie over deze tentoonstelling is te vinden op De Mix Fotoprojecten.

De Mix Nederland wordt ondersteund door NS, ProRail, Noorderlicht Fotofestival, Mondriaan Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds Groningen en het Scholten-Kamminga Fonds. Meer informatie over deze reeks is te vinden op www.demixfotoprojecten.nl.