Utrecht,
25
mei
2021
|
08:44
Europe/Brussels

Geen treinverkeer station Almere Centrum

In het weekend van zaterdag 29 mei (02:30 uur) tot en met maandagochtend 31 mei (05:00 uur) rijden er geen treinen van, naar en via Almere Centrum. ProRail werkt aan de verbouwing van station Almere Centrum, waarbij er in dat weekend wordt gewerkt boven de sporen en in en rondom het station. Reizigers moeten rekening houden met een aangepaste dienstregeling, NS-bussen, omreizen en extra reistijd.

Reisadvies
NS zet vervangend busvervoer in voor reizigers die van/naar/via Almere Centrum reizen.Reizigers tussen Zwolle en Amsterdam Zuid/Schiphol Airport kunnen er ook voor kiezen om om te reizen via Amersfoort Centraal. Reizigers tussen Zwolle en Den Haag Centraal reizen sneller via Utrecht Centraal. NS raadt reizigers aan voor vertrek de NS Reisplanner of app te raadplegen en rekening te houden met een extra reistijd van circa 30 minuten.

Werkzaamheden
Voor meer informatie over de werkzaamheden van ProRail is te lezen op: https://www.prorail.nl/projecten/metamorfose-station-almere-centrum

Om de overlast voor reizigers zo veel mogelijk te beperken, worden de werkzaamheden die het treinverkeer raken in het weekend uitgevoerd.