Utrecht,
24
juni
2019
|
09:40
Europe/Brussels

Gemakkelijk met de trein naar TT Assen

Samenvatting

TT Assen, door fans verkozen tot de mooiste Grand Prix van de wereld! Sfeer proeven, je vergapen aan mooie en snelle motoren en genieten van alle activiteiten op en rond de baan. En nu nog gemakkelijker bereikbaar met het openbaar vervoer.

Eén ticket voor trein, bus en motorraces

TT Assen, NS en Qbuzz bieden voor de MotoGP op 30 juni 2019 een combinatieticket aan: Voor € 55,- kun je vanaf ieder station in Nederland naar het TT Circuit Assen reizen. De trein brengt je naar station Assen, de bus naar de ingang van het TT Circuit Assen – en ’s avonds gemakkelijk weer terug naar huis. Met je ticket kun je een plek zoeken op de vernieuwde en verhoogde grastaluds van het circuit. Op deze manier wordt de TT Assen voor iedereen beter bereikbaar.

Samenwerking TT Circuit Assen, overheid en vervoerders

Met het combiticket werken TT Circuit Assen, overheid en vervoerders samen aan een nog betere bereikbaarheid van de mooiste Grand Prix van de wereld. Door meer mensen te verleiden om te kiezen voor het openbaar vervoer in plaats van de auto, wordt de bereikbaarheid van het TT Circuit Assen verder verbeterd. Wethouder Harmke Vlieg van gemeente Assen: “Ik ben erg blij met het combiticket. Je reist comfortabel naar het circuit, geniet van de races en vervolgens pak je weer de bus en de trein naar huis.”

Combiticket geldig in trein en bus

NS zet in het TT weekend extra en langere treinen in van en naar Assen. Qbuzz lijn 1 rijdt extra vaak tussen station Assen en het TT Circuit Assen. Het combiticket is geldig in alle binnenlandse treinen in Nederland én in alle bussen van Qbuzz in Drenthe en Groningen. Het combiticket is hier te koop: https://www.ns.nl/spoordeelwinkel/uitjes/tt-assen.html. Alle informatie over de Grand Prix vind je hier: www.ttcircuit.com.