Utrecht,
12
mei
2016
|
11:55
Europe/Brussels

Gezocht: NS stationspianist

Update 5-7-2016 Aristakes on tour

Jullie, het publiek heeft besloten en nu het de beurt aan ons om Aristakes - de Beste Stationspianist van 2016 zijn beloofde tour te geven. Mocht je het leuk vinden om hem samen met NS-collega Rob live te komen beluisteren, dat kan morgen (6 juli)  op de piano´s op Arnhem Centraal, Utrecht Centraal en Amsterdam Centraal.

We starten morgenvroeg rond 10.45u in Arnhem, gaan dan door naar Utrecht (van 12u tot 13u) en om dan vervolgens door te touren naar Amsterdam. Daar zal tussen 14u en 15u zijn laatste optreden van die dag zijn. Mocht je tijd hebben en het leuk vinden om ff aan te sluiten, dan ben je van harte welkom!

 

Update 8-6-2016: Dank voor al jullie enthousiaste reacties. De stemmen zijn geteld! En de winnaar, met 1064 stemmen, is geworden ......  A. Aristakes Jessayan! Dat maakte Frank van der Lende zojuist bekend op 3FM. Van harte Aristakes! Binnenkort meer over Aristakes zijn toernee!

 

Update 31-5-2016: Alle inzendingen zijn binnen en de professionele jury in de personen van machinist Rob en Wibi Soerjadi hebben hun top 3 gekozen. Stemmen kan nog tot en met 2 juni via Twitter, Facebook of InstagramZie hieronder de drie finalisten.

 

De beste stationspianist van 2016

Wij zien zoveel mooie optredens op de stationspiano's, dat we er geen genoeg van kunnen krijgen. Podium Witteman ging in 2015 op zoek naar de beste stationspianist, dit jaar vervolgen wij deze zoektocht. Kun jij goed piano spelen of ken jij iemand die je zou willen nomineren? Deel dan een video van je beste concert met ‪#‎PublicPianoNS via Twitter, Facebook of Instagram

Meedoen kan tot 24 mei en de beste pianist mag eind juni op een officieel NS-pianotournee!

P.s. een professionele jury zal uit alle inzendingen een top 3 kiezen. Via sociale media mogen onze volgers vervolgens bepalen welke van deze drie de titel "Beste Stationspianist 2016" verdient.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.