Utrecht,
01
november
2021
|
12:48
Europe/Brussels

Groepsticket Daluren nu ook verkrijgbaar voor kleinere groepen

Vanaf vandaag verkoopt NS het vernieuwde Groepsticket Daluren. Voor reizigers is het ticket nu verkrijgbaar vanaf 2 personen, in plaats van 4. NS wil op deze manier de trein nog aantrekkelijker maken voor groepen en gezinnen. Met een groep van 2 personen koop je een enkele reis voor 16 euro per persoon. Maar hoe groter de groep, hoe hoger de korting: zo koop je met een groep van 7 personen een enkele reis voor slechts 6,30 euro per persoon.

Ivo Steffens, Directeur Commercie NS: “Wij ontvangen alle reizigers weer met open armen in de trein. We hopen dat stellen, gezinnen en vrienden vaker de trein kiezen. Met ons vernieuwde Groepsticket Daluren reis je samen voordelig door het hele land!’’

Het Groepsticket Daluren nu te verkrijgen op ns.nl, en is begin volgend jaar beschikbaar in de NS-app. Met Groepsticket Daluren reizen alle groepsleden samen met de hoofdboeker. Medereizigers kunnen tegelijk met de hoofdboeker instappen óf bij een volgend station op hetzelfde traject. En het blijft simpel: hoe groter de groep, hoe meer voordeel. 

Het Groepsticket Daluren is alleen geldig tijdens de daluren: op doordeweekse dagen tot 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. In het weekend en op feestdagen (behalve Koningsdag) zelfs de hele dag.

Aantal personen

Prijs enkele reis

Prijs per persoon

2

€ 32

€ 16,00

3

€ 32

€ 10,66

4

€ 35

€ 8,75

5

€ 38

€ 7,60

6

€ 41

€ 6,83

7

€ 44

€ 6,30

Kortingtickets
Het Groepsticket Daluren is één van de drie nieuwe kortingtickets die NS eerder dit jaar aankondigde. De nieuwe tickets zorgen ervoor dat reizigers in de daluren met korting kunnen reizen. Deze zijn onderdeel van de strategie van NS om de trein betaalbaar te houden en weer meer reizigers te kunnen ontvangen.