Eindhoven,
25
februari
2022
|
14:56
Europe/Brussels

Het is carnaval en #NSisdeBOB, maar let dit jaar wel goed op

Ja ja, ik voel het al. Het is weer carnaval! Fijnfisjenie in Brabant en Alaaf Vastelaovend in Limburg. En dit is duidelijk: met carnaval is het carnaval en #NSisdeBOB. Zelfs in deze moeilijke tijd doen wij weer ons best je veilig thuis te krijgen na het feesten. Er staan honderden machinisten, Veiligheid & Service-medewerkers, conducteurs en andere NS'ers klaar om van carnavalalalala een succes te maken. We rijden weer in een grote lange gele rij. En jij hoort erbij! 

Geen Prinselijk vervoer
Doordat er veel collega’s thuiszitten door ziekte of quarantaine rijden wij op dit moment minder treinen. Er is niet overal een Prins, maar waar ze er wel zijn kunnen wij ze dit jaar helaas niet naar je toebrengen. Maar volgend jaar zijn we er weer. Wij zullen doorgaon. Want wat er ook gebeurt, carnaval blijft in ons hart. 💛💙

download

Vastelaovend is nooit meer gesloten. Maar check voor je de klink van de kroeg naar beneden drukt om naar huis te gaan even de NS-reisplanner. Want de laatste treinen kunnen op een ander tijdstip vertrekken dan je gewend bent.

Scoor je NS Carnavalsembleem
Aangezien op de eerste dag van carnaval de carnaval begint, worden op verschillende plekken NS-emblemen of pins uitgedeeld. Makkelijk op je kiel of andere carnavalspak te strijken, naaien of spelden.

Stations
Ons Moeder Zeej Nog: je kunt altijd een pitstop houden op het station. Ze hoeven jou nie te belle als je een speciaole friekendèl staat te bestellen bij de Smullers of een broodje bij Julia's. Maar ook met een kop als een boemeltrein, vind je op het station het beste medicijn. Op de meeste stations zijn winkels tot laat in de avond open. En natuurlijk zijn de stations weer in carnavalskleuren gebracht.

Geniet van carnaval, vier het laeve en ben je nou een cowboy in 't Wilde Westen en heb je ontzettend pech, want kom je terug van de kapper en is je pony weg, check dan altijd even de NS-reisplanner hoe je toch thuis kunt komen.