Utrecht,
23
juli
2019
|
11:41
Europe/Brussels

Het VakaNSie-lijstje van Bluesconducteur Marco

Samenvatting

Welk liedje geeft jou meteen hét vakantiegevoel? Voeg hem nu toe aan de VakaNSie-playlist die onze Marco 'The Bluesconducteur' op Spotify heeft aangemaakt!

‘Ik wilde graag iets leuks doen voor alle forenzen die aan de legere treinen merken dat de helft van het land lekker op vakantie is. Enja, in mijn geval, wordt het dan al snel iets met muziek’, lacht Marco (39), om meteen erna het melodietje van La Bamba in te zetten op zijn gitaar. Marco’s eigen favoriete vakantienummer is een klassieker uit 2002, maar daar zitten gek genoeg geen gitaren in.

"Ik speel al 27 jaar gitaar en werk nu 4jaar bij NS, maar pas sinds 2016 word ik de Bluesconducteur genoemd. Toen begeleidde ik de band Radio Eliza naar Pinkpop en jamde ik een stukje met ze mee. Dat haalde alle kranten. Erg leuk om te doen en die bijnaam beviel me wel, dus heb ik op Instagram meteen het account @thebluesconducteur geclaimd"

'Ook als conducteur merk je dat het zomervakantie is: er heerst een heel andere sfeer in de trein. Mensen zijn wat gemoedelijker, het is rustiger op tijden dat het normaal druk is en als hoofdconducteur kan ik vaak wat luchtigere praatjes maken. Er is een soort mix van dagjes mensen en forenzen die keihard doorwerken tijdens de vakantieperiode. Juist deze mensen wilden we graag in het zonnetje zetten’, grinnikt Marco. ‘Mijn all-time favorite vakantie nummer is van Café del Mar. Die doet me altijd denken aan Ibiza in de zomer van 2002. Goeie ouwe tijd...’ Welk nummer doet jou meteen aan zomervakantie denken? Voeg hem toe aan de Spotify-playlist van Marco via bit.ly/vakaNSielijst. Dan hebben we straks een playlist vol zomerse nummers, voor iedereen die in de trein zit deze zomervakantie. De eerste 6 liedjes heeft Marco alvast voor je klaargezet.

We laten de VakaNSie-lijst voorbijkomen op de schermen in de trein, dus wie weet luisteren onze reizigers binnenkort naar jouw toevoeging.

 

 

 

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.