Utrecht,
20
februari
2017
|
11:55
Europe/Brussels

"Ik ben heel blij met die dag, die trein en uiteraard met haar"

De ontmoeting van Ilonka en Cassandra

Cassandra (24, Borne): “Als we samen reizen met de trein hebben we het er nog vaak over: “Daar zat jij toen!” Ik denk dat het zo had moeten zijn. Dat moment in de trein is voor ons allebei nog steeds erg speciaal.” Ilonka (23, Hengelo): “Ik wil niet zeggen dat ik haar anders nooit ontmoet had, maar ik ben wel heel blij met die dag, die trein, het tijdstip en uiteraard met haar.”

De band tussen beiden is zo sterk dat ze soms gewoon voelden dat ze bij elkaar in de trein zaten. Cassandra: “Dit heb ik heel vaak gehad en ook vaak tot grote schrik dat het bleek dat Ilonka in dezelfde trein zat of op hetzelfde perron stond. Ik wist dat ze op school zat in Zwolle. Ik kreeg een keer zo’n zenuwachtig gevoel dat ik dacht: Ilonka zit bij mij in de trein. En als ze dan uitstapte en ik haar zag lopen, dacht ik: no way!”

“Ik was bang wat mijn omgeving er van zou vinden, waar ik nu overigens hard om moet lachen, want dat maakt mij echt niks meer uit,” vertelt Ilonka. "Al die vragen en gedachten gingen door mij heen. Als je alleen in de trein zit neem je de tijd voor die gedachten. Ik denk dat veel mensen die in de trein zitten erg diep zitten te denken. Voor mijn gevoel ging ik altijd naar een andere bestemming en liet alles achter.”

Ilonka: “We zijn ondanks alles toch samen gekomen. Wij kennen elkaar sinds de zomer van 2011 en hebben sinds 7 augustus 2013 pas een relatie. Zoals elke relatie ging er veel vooraf maar ik denk dat wij altijd aan elkaar hebben gedacht. Cassandra voegt toe: “Wij hebben de afgelopen 5,5 jaar heel veel meegemaakt. Ik denk dat dat toch wel echt onze band zo speciaal maakt.”

Als we vragen wat ze nog graag tegen elkaar willen zeggen, hoeven ze niet lang na te denken. Ilonka: “Dat ik trots op haar ben en van haar hou!” Cassandra: “Ik zou graag willen zeggen dat ik super trots op haar ben en dat ik van haar hou en we heel leuke dingen tegemoet gaan!”

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.