Utrecht,
31
juli
2020
|
13:28
Europe/Brussels

Janet Stuijt herbenoemd tot Commissaris van NS

Per 15 augustus is Janet Stuijt herbenoemd tot lid van de Raad van Commissarissen (RvC) van NS. De herbenoeming is voor de duur van vier jaar. Stuijt trad in 2016 toe tot de RvC van NS.

Op voordracht van de RvC heeft de aandeelhouder, minister van Financiën Wopke Hoekstra, Janet Stuijt opnieuw benoemd voor een termijn van vier jaar. De uitgebreide kennis en waardevolle ervaring van Stuijt blijft met deze herbenoeming behouden voor NS. De herbenoeming draagt daarnaast bij aan de gewenste continuïteit binnen de RvC van NS.

Janet Stuijt is op dit moment General Counsel, Company Secretary en lid van de Management Board van NN Group N.V. Ze heeft ruime leiderschapservaring en brede kennis en ervaring op het gebied van legal risk management, corporate transacties, Corporate Governance en Compliance. Janet studeerde Rechten aan de Universiteit Leiden en werkte eerder in diverse leidinggevende functies bij ABN AMRO en ING Group. Daarvoor was ze werkzaam als advocaat bij Loeff Claeys Verbeke /Allen & Overy en De Brauw Blackstone Westbroek.