Utrecht,
01
december
2016
|
15:10
Europe/Brussels

Julia is verhuisd naar #OpUtrechtCentraal

Een OV-fiets aan de muur, een Pacman-automaat in de hoek en een lekkere, grote televisie. De grootste studentenkamer van Nederland heeft vanaf vandaag een bewoonster. De 19-jarige Julia Koopman uit Zutphen kreeg uit handen van NS president-directeur Roger van Boxtel de sleutel van haar unieke kamer op het vernieuwde Utrecht Centraal. Veel slaap verwacht ze trouwens niet te pakken deze bijzondere week. Julia mag in de aanloop naar de feestelijke opening van het station alles alvast gaan ervaren. Van de toiletten tot de koffie, van pasta tot piano.

Ze trapt af met een housewarming voor haar beste vriendinnen. Daarna gaat ze per OV-fiets het Utrechtse nachtleven ontdekken. In haar aanmeldingsfilmpje liet Julia al zien zich erg thuis te voelen op het station. Haar knuffel Miep, bekend uit haar eerste video, had overigens andere plannen en bleef thuis in Zutphen. Daardoor is Julia voor het eerst een week echt op zichzelf.

Zijn haar gordijnen dicht, dan wil ze niet gestoord worden. "Voor Douwe Bob staat de deur wel altijd open”, liet ze tussen neus en lippen door weten. Julia doet dagelijks verslag van haar avonturen op het station in een vlog. Volg haar op haar youtubekanaal of via twitter met #OpUtrechtCentraal.

Reacties (0)
Bedankt voor uw bericht.