download
PINKPOPEXPRESS
Utrecht,
03
juni
2017
|
14:49
Europe/Brussels

Kijk mee in de Pinkpop Express!

3FM en NS verzorgen voorprogramma Pinkpop in de trein

De Pinkpop Express bracht vandaag honderden festivalgangers in sfeer naar hun bestemming. Voor het tweede jaar op een rij reden 3FM en NS de Pinkpop Express met aan boord live muziek van nieuwe talenten. Dit jaar werd het 3FM Talent 2017 bekend gemaakt in de trein.

Extra lange NS-treinen richting Heerlen
Veel festivalgangers reizen jaarlijks met de trein naar Pinkpop. Hiervoor zet NS extra lange treinen in en is er meer personeel aanwezig om reizigers te helpen tijdens hun reis. Een ideale gelegenheid om Pinkpopbezoekers alvast in de juiste stemming te brengen en hen een voorprogramma te brengen in de trein.

Pinkpop Express: 2 treinen vol talent
De Pinkpop Express bestond dit jaar uit twee treinen bomvol talent. Tegen half 10 vertrok de eerste Pinkpop Express vanuit Utrecht richting Heerlen met aan boord DJ Saskia Weerstand van 3FM en de band Overslept en het 19-jarige talent Lotte Walda.  Last but not least schoof ook NS-conducteur Marco de Graaf aan, die vorig jaar hoge ogen gooide met zijn bluesoptreden in de Pinkpop Express.
Singer-songwriter Lotte Walda, die mocht opdraven bij DWDD en al met Douwe Bob op het podium van Paradiso stond, bracht de Pinkpop gangers in vervoering met haar prachtige stem. De zangeres uit Heerlen staat zaterdagmiddag op één van de podia op Pinkpop. Overslept bracht de sfeer er goed in met dansbare poprock. Conducteur Marco van de Graaf bracht dit jaar een toegift aan de reizigers met zijn blues gitaarspel.

Een uur later vertrok de tweede trein vanuit Utrecht met aan boord 3FM DJ Olivier Bakker, en talenten PALMSY en Tom Tukker. Palmsy is een populaire band die eerder al speelden in Paradiso en Tivoli. In de trein speelden ze hun energieke popliedjes. Singer-songwriter Tom Tukker brengt een persoonlijk geluid waarmee hij even wil ontsnappen aan de hektiek van het dagelijks leven en neemt zijn luisteraars mee. Zijn minimalistische, pure sound nam reizigers even mee naar een andere wereld.

Op het perron in Heerlen gaven de bands nog een laatste toegift voordat reizigers overstapten op de trein richting eindstation Landgraaf.

NS wenst alle reizigers en bezoekers van Pinkpop een heel mooi festival toe!