Utrecht,
13
februari
2017
|
16:56
Europe/Brussels

Kiss Cam op station Rotterdam Centraal tijdens Valentijn

Maak kans op een treinreis voor 2 personen naar Parijs met NS International

De Kiss Cam van NS International op station Rotterdam Centraal gaat morgen op zoek naar verliefde stelletjes. De camera gaat door de stationshal op zoek naar geliefden, maar het mogen natuurlijk ook vrienden of nog onuitgesproken liefdes zijn. Het beeld stopt en alle aanwezigen verwachten een hartstochtelijke kus of knuffel om je liefde te tonen.

Dr. Love, gespeeld door vlogster Julia Koopman, is aanwezig om na een kus en knuffel de geliefden te verrassen. Zij maken onder andere kans op treintickets met de internationale trein naar Parijs.

De Kiss Cam gaat een aantal keren de stationshal rond tussen 9 en 10 uur en tussen 12 en 13 uur. NS nodigt iedereen uit naar de hal te komen. Kun je er niet bij zijn? Houd dan NS Facebook en NS Snapchat in de gaten. Ook hier maak je kans op treintickets naar Parijs en er wordt om 14 uur een mooie aftermovie geplaatst.

Wat is de Kiss Cam?

De Kiss Cam is mateloos populair tijdens de rust van sportwedstrijden in Amerika en Canada. Iedereen kent de camera die tribunes afspeurt naar een verliefd stel. Stopt de camera dan verwacht iedereen een hartstochtelijke kus onder luid gejuich van alle aanwezigen.

NS en Valentijn

Dagelijks ontstaan er romances in de trein en brengen we geliefden samen. Daarnaast is een reis met de trein naar een romantische bestemming een ideaal Valentijnscadeau.

Een romantisch weekendje naar Parijs? NS International biedt voordelige reizen naar Parijs en andere grote steden in Europa aan. Kijk voor meer informatie op www.NSInternational.nl

Facebook: @Nederlandsespoorwegen en @NSInternational

Snapchat: NS_Online