Utrecht,
23
augustus
2023
|
10:05
Europe/Brussels

Kleurrijke ontvangst op Station Zwolle tijdens Pride weekend

Samenvatting

Tijdens het Zwolle Pride Festival, dat plaatsvindt op 25, 26 en 27 augustus geven NS en ProRail bezoekers een kleurrijke ontvangst op Station Zwolle. Reizigers worden verwelkomd met een gigantische regenboogloper. De vlaggen wapperen, het plafond van de tunnel is verlicht in regenboogkleuren en de vertrekkende treinen op de digitale borden worden in regenboogkleuren getoond.

ILoveMe_logo

Zwolle Pride Festival

Het hele weekend van 25,26 en 27 augustus staat respect en acceptatie, gelijkheid en inclusiviteit centraal tijdens het Zwolle Pride Festival: ’I love me’. Kijk voor het volledige programma op: www.zwollepride.nl

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn en zich veilig kan voelen, thuis, op je werk, in de trein, gewoon overal. Geweldig dat ook Zwolle dit uitdraagt met het Zwolle Pride Festival en daar sluiten we ons dus graag bij aan.

Bas Hogendorf, voorzitter van NS Trainbow

Diversiteit en inclusiviteit op de werkvloer

NS streeft naar een inclusieve bedrijfscultuur waar iedereen gelijke kansen heeft. Bij ons is iedereen welkom, dat geldt voor reizigers en collega's. NS heeft sinds 2009 een eigen LHBTIQ-netwerk Trainbow. Op het symposium ‘Diversiteit op de werkvloer’ op 25 augustus is NS Trainbow een van de sprekers. Meer informatie: Vrijdag 25 Augustus > Symposium | DIVERSITEIT OP DE WERKVLOER (zwollepride.nl).