Utrecht,
22
juni
2023
|
09:26
Europe/Brussels

Lekker lezen tijdens je treinreis met Zomerlezen

Reizen met de trein is tijd voor jezelf. Tijd om te verdwijnen in een mooi zomerboek bijvoorbeeld. De zomer is het ideale seizoen om een dagje uit te plannen en met een boek in de trein te genieten van je reis. NS wil reizigers inspireren om te lezen. Als partner van CPNB Zomerlezen 2023 bieden we onze reizigers in juni, juli en augustus daarom gratis de eerste hoofdstukken van vijf verschillende boeken aan die je in de trein kunt lezen. Ook is er een Zomerlezen winactie, een speciale NS Leeskaart van Nederland en vind je boekentips op ns.nl/zomerlezen.

NS Leeskaart van Nederland 

Wat is er fijner dan onderweg een heerlijk boek lezen? En mocht je tijdens de treinreis zelf onverhoopt geen boek bij je hebben, dan kun je in de zomermaanden op ns.nl/zomerlezen de eerste hoofdstukken lezen van vijf boeken die bij een zomerse bestemming in Nederland horen. Zo reis je bijvoorbeeld naar Limburg met De heks van Limbricht van Susan Smit, naar Amsterdam met Amsterdam heeft alles van Nicolette van Dam en Bas Smit of naar Drenthe met Een jaar in de tuin van White Stork Farmhouse van Marijn O’Hanlon.

Zomerlezen winactie

Zomerlezen is een initiatief van CPNB. NS en TUI zijn beiden partner van Zomerlezen en hebben samen een winactie opgezet. Met de actie kun je mooie prijzen winnen waaronder een weekend weg in Nederland voor twee personen en verschillende zomerboeken. Meer informatie over deze actie is te vinden op ns.nl/zomerlezen.

Meer informatie over de Zomerlezencampagne van CPNB vind je op Zomerlezen - CPNB.