Utrecht,
05
maart
2019
|
10:01
Europe/Brussels

Locatievoorstelling op Den Haag Hollands Spoor

Op 9, 15 en 16 maart 2019 brengt Stichting Boilerhouse in samenwerking met NS de locatievoorstelling "Crater Lake Bridge". Drie treinreizigers zijn vreemden van elkaar maar raken aan de praat in de wachtruimte op perron 4. Een toevallige ontmoeting. Uiteenzettingen en onverwachte wendingen volgen. Confessies worden gedaan. Geheimen drijven boven, worden gedeeld en bewogen. Drie mensen kijken voor een kort moment, als een, voorbij de horizon en reizen daarna, los van elkaar, weer verder. De tekst en poëzie voor Crater Lake Bridge zijn geschreven door filosofe en schrijfster Désanne van Brederode.

NS werkt graag mee aan deze voorstelling omdat het voor reizigers die op perron 4 wachten wat extra's toevoegt. Daarnaast past het thema bij NS; juist op het station, op het perron en in de trein ontstaan vaak de meest bijzondere, toevallige ontmoetingen. 

De voorstellingen vinden plaats op 9, 15 en 16 maart 2019 in het wachtlokaal van perron 4 op station Hollands Spoor in Den Haag. Kaarten voor de voorstelling zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.stichtingboilerhouse.nl