Utrecht,
18
augustus
2017
|
11:07
Europe/Brussels

Lowlands begint op station Lelystad

Muziekliefhebbers die onderweg zijn naar Lowlands krijgen een warm welkom op station Lelystad Centrum. Op dit station kwamen gisteren de eerste campinggasten aan, gevolgd door vele festivalgangers vandaag en dit weekend. Traditiegetrouw reizen vele feestvierders, beladen met backpacks, tassen en tenten naar Lowlands met de trein.

Op het Stationsplein staat het team van NS Supporter van Bewegen klaar om de festivalgangers alvast in de sfeer te brengen met muziek, dansende instrumenten en een fotostand. Een bijzondere verschijning op het plein is het levensgrote hamsterrad. Festivalgangers kiezen hun favoriete platen uit en moeten dan in beweging komen om naar het nummer te kunnen luisteren. Na dit warme welkom wijzen NS-medewerkers de feestvierders naar de pendelbussen die rijden naar het festivalterrein in Biddinghuizen.

Maandag keert de grote groep festivalgangers weer terug via station Lelystad Centrum. Een terugreis via station Dronten is die dag ook mogelijk. Plan je reis vooraf via de Reisplanner.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.