Eindhoven,
16
oktober
2015
|
15:48
Europe/Brussels

Met de shuttle naar Eindhoven Airport

Krijgt u ook altijd zo’n zin om op vakantie te gaan als u bij het busstation van station Eindhoven staat? Dat komt waarschijnlijk door het bord met vluchttijden vanaf Eindhoven Airport.

Het is bijna herfstvakantie en dat betekent dat veel reizigers van een weekje vakantie gaan genieten. Eindhoven Airport verwelkomt ook deze vakantie een groot aantal vakantiegangers en is het snelst groeiende vliegveld van Nederland. Daarom mag een goede verbinding met het Openbaar Vervoer natuurlijk niet ontbreken! Sinds twee jaar rijdt de Airportshuttle; een busverbinding rechtstreeks van en naar station Eindhoven en een mooie samenwerking tussen Eindhoven Airport, busbedrijf Hermes en NS. De bus rijdt drie keer per uur in beide richtingen.

Op het station hangt bij de bushalte informatie over de vluchten vanaf Eindhoven Airport en bij de bagageband op het vliegveld hangen schermen met vertrekinformatie van NS. Wel zo fijn, om tijdens het wachten al vooruit te kunnen plannen!

Steeds meer reizigers weten de shuttle te vinden, want het aantal reizigers is het afgelopen jaar enorm gegroeid. Math Smits, regioaccountmanager van NS, organiseert onder andere de kaartverkoop van de Airport Shuttle vanuit NS: “Ik neem zelf regelmatig de Airportshuttle om reacties te peilen bij de passagiers en je merkt dat we de reizigers naar Eindhoven Airport een groot een plezier doen met deze alles in één service. Steeds meer reizigers weten de shuttle te vinden. Echt een toegevoegde waarde voor de reiziger!”

Uiteraard kunnen reizigers inchecken met hun OV-chipkaart, maar ook in de NS-kaartautomaat zijn rechtstreeks kaartjes naar het vliegveld te koop. De combikaartjes voor trein en bus zijn te koop via de webwinkel van NS, de spoordeelwinkel en bij het nieuwe Mobility point op het vliegveld.

We wensen iedereen een goede reis met de shuttle en een hele fijne herfstvakantie!

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.