Utrecht,
03
augustus
2017
|
00:00
Europe/Brussels

Met de trein naar de Canal Parade?

Op zaterdag 5 augustus vindt de Canal Parade plaats in Amsterdam. De botenparade is zowel vanaf station Amsterdam Centraal als vanaf station Amsterdam Amstel goed lopend bereikbaar.

NS rijdt tijdens de piekmomenten na afloop van het evenement langere treinen. Ook zijn er extra servicemedewerkers op Amsterdam Centraal om reizigers te assisteren. Op deze speciale dag wappert de regenboogvlag ook op het dak van station Amsterdam Centraal.

Speciaal retourtje

Er is een speciaal 'Pride Amsterdam retour', deze is alleen online verkrijgbaar, biedt 20% korting op de reis naar Amsterdam Centraal en is tevens als meerdaags retour mogelijk. Zo is het ticket ook in te zetten voor één van de andere activiteiten tijdens Pride Amsterdam. Reizigers kunnen dus op de ene dag heen en andere dag terug.  

Ga voorbereid op reis

Voor een actueel reisadvies is de NS Reisplanner beschikbaar en de Reisplanner Xtra app. Check deze kort voor vertrek nogmaals voor de meest actuele informatie.

We verwachten veel bezoekers tijdens de Canal Parade. Houd daarom rekening met extra drukte in de treinen en op de stations. Voor degene die met een OV-chipkaart reizen, is het handig vooraf voldoende saldo op de kaart te laden, ook voor de terugreis.

Niet alle stations in Nederland zijn laat in de avond per trein nog bereikbaar. Houd daarom goed in de gaten welke trein je moet nemen om nog thuis te komen.