Utrecht,
11
juli
2017
|
13:49
Europe/Brussels

Met de trein naar de Vierdaagse

Station Nijmegen is vanuit verschillende richtingen in het land per trein prima bereikbaar. We zetten extra (nacht)treinen en langere treinen in om alle wandelaars en feestvierders naar Nijmegen te brengen. Dus, loop je zelf mee, ga je vrienden aanmoedigen of lekker feestvieren? De snelste en makkelijkste manier om in hartje Nijmegen te komen is met de trein. Zo vermijd je alle files en parkeerproblemen.

Van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 juli rijden er extra (nacht) treinen op de trajecten Zwolle-Arnhem-Nijmegen, Utrecht-Arnhem-Nijmegen en ’s-Hertogenbosch-Nijmegen.

Op vrijdag 21 juli kun je gebruik maken van de speciale pendeltreinen die de hele dag tussen Arnhem en Nijmegen rijden. De normale dienstregeling op dit traject is op deze dag aangepast.

Goed voorbereid op reis

Vanaf 10 dagen voor vertrek kun je je reis plannen met de NS Reisplanner op ns.nl of Reisplanner Xtra app. Kijk kort voor vertrek nogmaals voor de meest actuele informatie. Plan ook alvast je terugreis.

Met 20% korting reizen: Vierdaagseretour

Ga je als wandelaar, toeschouwer of feestvierder naar de Vierdaagse(feesten) in Elst, Wijchen of Nijmegen? Koop het speciale Vierdaagseretour en je reist naar jouw Vierdaagse bestemming met 20% korting!