Utrecht,
04
oktober
2019
|
14:00
Europe/Brussels

Met het Trein+Boot Retour-ticket naar Terschelling en Vlieland!

Samenvatting

De eilanden Terschelling en Vlieland waren nog nooit zo dichtbij. Met het Trein+Boot Retour-ticket van NS, Arriva Nederland en Rederij Doeksen begint de vakantie naar Terschelling en Vlieland al in de trein. Vanaf elk station in Nederland kan met het ticket gereisd worden. De drie vervoerders willen zo de reis van deur tot deur zo gemakkelijk en aangenaam mogelijk maken.

Jaarlijks reizen er veel eilandbezoekers naar Terschelling en Vlieland. Reizigers die wellicht behoefte hebben aan het vereenvoudigen van hun reis naar de eilanden toe. NS, Arriva Nederland en Rederij Doeksen hebben de handen ineen geslagen om het comfort voor reizigers zo optimaal mogelijk te maken. Een lang gekoesterde wens voor het Trein+Boot Retour-ticket vanaf elk station in Nederland kon worden gerealiseerd. Zodat de reiziger zich enkel bezig kan houden met het vooruitzicht op de eilanden.

Om te kijken hoe het ticket bevalt, wordt gestart met een proefperiode. Op die manier kan gekeken worden hoe en welke verbeteringen eventueel doorgevoerd kunnen worden. Vanaf 4 oktober is het ticket te koop op www.rederij-doeksen.nl en kan met dit ticket gereisd worden. Het ticket is geldig op maandag tot en met vrijdag vanaf 09.00 uur en op zaterdag en zondag de gehele dag.