Utrecht,
19
april
2017
|
09:35
Europe/Brussels

Met NS International naar de start van de Antwerp 10 Miles & Marathon

Op zondag 23 april is de jaarlijkse Antwerp 10 Miles & Marathon. Dit is een van de grotere marathons in onze buurlanden. Meer dan 1000 Nederlandse hardlopers doen mee. Voor deze lopers is er goed nieuws: wie zich waagt aan de startstreep reist gratis met de Intercity Brussel mee tussen Amsterdam, Den Haag HS, Rotterdam, Dordrecht, Roosendaal en Antwerpen. Op vertoon van het startbewijs (e-ticket) kun je op deze dag gratis met de Intercity Brussel naar Antwerpen reizen én weer terug. 

Dit aanbod is exclusief voor deelnemers aan dit evenement en alléén voor de Intercity Brussel tussen station Amsterdam Centraal en station Antwerpen Centraal. Supporters en andere reizigers kopen wel gewoon een treinkaartje.Ook geldt je startbewijs alleen als treinkaartje in de Intercity Brussel en niet op een andere trein. 

Ga mee in de sportcoupé
Ook rijdt er dit jaar een NS Sportcoupé mee met de Intercity Brussel. Want wat is nou leuker dan samen met andere hardlopers te reizen? Het NS Supporter van Bewegen team heet hardlopers op weg naar Antwerpen graag welkom in de achterste coupé van de Intercity Brussel die om 09:52 vanaf Amsterdam Centraal vertrekt.

Zo brengt het NS team deelnemers alvast in sportieve sferen, maken we een direct-klaar foto en NS geeft warming-up tips voor in de trein en brengt deelnemers zo met elkaar in contact. Ondertussen rijdt de trein comfortabel naar Antwerpen tot bijna aan de startstreep. Kortom, de sportiefste en gezelligste trein naar Antwerpen, mis ‘m niet!

Vertrektijden sportcoupé
De NS Sportcoupé vertrekt zondag 23 april om 09:52 uur vanaf Amsterdam Centraal. De verdere vertrektijden zijn: 10:08 vanaf Schiphol Airport, 10:40 vanaf Den Haag HS, 11:09 vanaf Rotterdam Centraal, 11:23 vanaf Dordrecht en 11:48 vanaf Roosendaal. Je bent dan op tijd in Antwerpen voor de start van de eerste wave om 14:30 uur.