Utrecht,
17
februari
2016
|
10:12
Europe/Brussels

Met de trein naar de Huishoudbeurs

  • Intercity's stoppen speciaal op Amsterdam RAI
  • Blokker-kaartjes/Samenreiskorting doordeweeks alleen geldig vóór 16.00 en na 18.30

 

Van 20 tot en met 28 februari vindt de Huishoudbeurs plaats in de RAI, op loopafstand van station Amsterdam RAI. In deze periode rijdt NS langere treinen en maken Intercity’s rond de opening en sluiting van de beurs speciaal een stop op station Amsterdam RAI. Extra medewerkers ontvangen beursbezoekers al op het station, informeren ze over hun terugreis en bieden ze de mogelijkheid een leuke foto te maken als aandenken aan een gezellig uitje.

Bezoekers die per trein naar de Huishoudbeurs reizen, worden geadviseerd voor vertrek hun reis te checken op de reisplanner via de site van NS of mobiel via de Reisplanner Xtra app. Reizigers die gebruikmaken van een Blokker-kaartje of Samenreiskorting moeten er rekening mee houden dat hun vervoerbewijs doordeweeks alleen geldig is vóór 16.00 uur of na 18.30 uur.

Extra reisinformatie geldig op 21 februari

Op zondag 21 februari wordt er door ProRail gewerkt aan het spoor daarom rijden er bussen ipv treinen tussen Utrecht en ’s-Hertogenbosch. Op die dag speelt Ajax tegen Excelsior in de Amsterdam ArenA. Tussen 16.00-18.00 uur moeten reizigers daarom rekening houden met extra drukte in de treinen. Bezoekers aan de Huishuishoudbeurs worden geadviseerd eerder of later terug naar huis te reizen.