Utrecht,
03
december
2015
|
20:20
Europe/Brussels

Naar Magisch Maastricht met de Magisch Maastricht Express

Decembersfeer op het station en in de trein

De komende weken is Maastricht weer magisch tijdens Magisch Maastricht. Tot en met 3 januari is de stad een waar winterparadijs. Samen met Maastricht Marketing en Centrum Management Maastricht wordt onder de vlag Geven/Delen/Beleven muziek, dans én entertainment verzorgt op het station en in de trein. Dit jaar begint de magie daarom al in de trein, want de komende maand rijdt vanaf station Eindhoven elke zaterdag de Magisch Maastricht Express die bezoekers van Maastricht in decembersfeer brengt.

Magisch Maastricht Express

In de Magisch Maastricht Express treden entertainers van verschillend pluimage op om reizigers te vermaken. Reizigers kunnen daarnaast hun geliefde, vriend/vriendin of familielid aanmelden om hen in het winterzonnetje zetten in de trein. De entertainers zullen aan deze wensen dan in de trein binnen hun discipline (zang, dicht, dans) hun eigen draai geven. De Magisch Maastricht Express vertrekt elke zaterdag om 10.02 vanaf station Eindhoven naar Maastricht.

Heb jij een dierbaar persoon of zelfs groepje personen die jij graag in het zonnetje wil zetten? Deel dat dan met ons via de website www.vvvmaastricht.nl of via facebookpagina Visit Maastricht en laat ons weten waarom!

Zaterdag 5 december: Volmaak uw gedicht

Speciaal voor Sinterklaas reizen er in de Magisch Maastricht Express van 5 december dichters mee die helpen om de reizigers hun sinterklaasgedichten te volmaken. Heeft u een gedicht dat maar niet af raakt of bent u op zoek naar de finishing touch, dan bieden deze dichters hulp om mooi voor de dag te komen tijdens pakjesavond. Ook dragen de dichters voor uit eigen werk voor en wordt de reis vervolmaakt met sinterklaasliedjes gezongen door een lokale singer-songwriter.

Naast entertainment in de trein en op het station is er in Maastricht nog veel meer te beleven. Op het Vrijthof bevindt zich een schaatsbaan van 800m2, een sfeervolle kerstmarkt en een grand carrousel voor de allerkleinsten. Door de stad heen worden culturele activiteiten georganiseerd en staat er een reuzenrad waarmee je vanaf grote hoogte van een mooi uitzicht kan genieten over Magisch Maastricht. Ook kunnen bezoekers lekker shoppen in de mooie binnenstad.