Utrecht,
18
mei
2018
|
07:59
Europe/Brussels

Volg de avonturen van tien roodharige vrijgezellen in ‘de nieuwe stad van de liefde’

Nederlandse Harry’s met Eurostar naar Londen op zoek naar hun eigen Meghan

Londen is morgen het liefdescentrum van de wereld. Want dan stappen Prince Harry en Meghan Markle in het meest besproken huwelijksbootje van 2018. Vooruitlopend op deze gebeurtenis vertrokken onlangs tien Nederlandse vrijgezelle ‘Prince Harry’s’ met Eurostar richting Londen om daar hun eigen ‘Meghan Markle’ (m/v) aan de haak te slaan. Initiatiefnemer NS International legde hun avonturen vast op video.

Honderden reacties
De tien vrijgezellen werden door NS International getrakteerd op een trip vanaf Amsterdam Centraal met Eurostar naar het centrum van Londen. Een paar uur later stonden ze in ‘de nieuwe stad van de liefde’ waar ze de highlights bezochten als London Eye, Westminster Abbey en Buckingham Palace. Het échte hoogtepunt van de trip was natuurlijk de blind date met tien Engelse schonen (m/v) die qua looks vaak konden wedijveren met de échte Meghan Markle.

Het resultaat​
Die blind date leverde de bloednerveuze Harry’s niet alleen mooie momenten op, maar ook 4 uitgewisselde telefoonnummers, 8 zeer geslaagde dates, 11 personen aan het ontbijt (één Meghan bleef slapen) en nu al één vervolgdate in Nederland. Het meest gelezen boek in Eurostar, tijdens de reis naar Londen was, niet verwonderlijk, ‘Daten voor Dummies – zelfhulpboek’.

De tien roodharige vrijgezellen beleefden dit voor hen onvergetelijke weekend door te reageren op een Facebook-oproep van NS International. Zij werden verkozen uit honderden vrijgezellen die zich hadden aangemeld.

Benieuwd naar de Harry’s in actie in Londen, nieuwe stad van de liefde? Dat zie je in deze video.

download
NS LIEFDE_ONLINE2_SUB