27
september
2011
|
00:00
Europe/Brussels

Nick & Simon geven mini-concert op NS Try Out Festival in Eindhoven

  • NS en Nick & Simon zetten samenwerking voort met exclusief mini-concert
  • Nick & Simon ontmoeten NS-reizigers tijdens Meet & Greet

Nick & Simon geven donderdag 29 september om 15.30uur een mini-concert op het NS Try Out Festival op station Eindhoven.Voorafgaand aan het concert ontmoeten zij op het station treinreizigers en fanstijdens een besloten Meet & Greet. Na afloop signeren Nick & Simon hunnieuwe dvd ‘The American Dream’ op het festival.

Het is niet de eerste keer dat Nick & Simon te gast zijn ophet NS Try Out Festival. Vorig jaar verzorgden zij een optreden en signeersessietijdens het festival op station Amersfoort. Op dit succesvol optreden bouwen wenu voort. Sinds deze zomer zijn NS en Nick & Simon aan elkaar verbonden doorverschillende activiteiten. De zangers waren al te gast met flitsoptredens intreinen en op stations, op de NS-boot tijdens de GayPride en in de commercialvoor de nieuwe NS abonnementen.

NS en Nick & Simon: Natuurlijk Samen
NS en Nick & Simon gaan Natuurlijk Samen. De initialen zijn niethet enige wat hen bindt. NS en Nick & Simon vinden elkaar in muziek. Veelreizigers luisteren in de trein naar muziek, ook naar die van Nick & Simon.Veel van hun fans reizen naar de concerten van Nick & Simon per trein. Defans van Nick & Simon zijn NS-reizigers, en andersom.

Meet & Greet
NS organiseert om 13.00 uur een ‘Natuurlijk Samen’ Meet & Greet metNick & Simon. Fans en reizigers konden zich tot vorige week viaFacebook opgeven en motiverenwaarom zij net als NS ook Natuurlijk Samen gaan met de Volendammers. Uit deinzendingen zijn 15 winnaars geselecteerd. Nick & Simon hebben vandaagpersoonlijk bekend gemaakt wie de gelukkigen zijn, zie hetYoutube kanaal van NS.

Mini-concert en signeersessie
Om 15.30 uur geven Nick & Simon een mini concert voor hun fans ende reizigers op het station in Eindhoven. Ook presenteren Nick & Simon hunnieuwe dvd ‘The American Dream’ aan de pers. Kees Tol, hun roadmanager inAmerika, zal de eerste dvd aan Nick & Simon overhandigen. Om 16.15 uur gevenNick & Simon een signeersessie op het stationsplein.