Utrecht,
06
juni
2018
|
16:27
Europe/Brussels

Niet verder vertellen: je kan nu reizen zonder saldo te laden...

NS Flex gaat laatste testfase in

Vanaf vandaag kan iedereen zich aanmelden voor de laatste testfase van NS Flex. Met NS Flex reis je met de OV-chipkaart in het hele OV, maar betaal je met een factuur achteraf. Tot nu toe kon testreizen alleen op uitnodiging, maar door de collega’s is hard gewerkt om het mogelijk te maken dat ook reizigers zonder NS-abonnement zich kunnen aanmelden. De testgroep groeit de komende periode van ruim 400 naar zo’n 1.000 deelnemers. De ervaringen van de testers gebruiken we om NS Flex verder te ontwikkelen en te perfectioneren richting lancering, die wordt verwacht na de zomer.

Voor treinreizen met korting kan een kortingsabonnement toegevoegd worden. Voor iedereen is er passende korting. Naast de bekende abonnementen is er bijvoorbeeld NS Flex Weekend Voordeel. Daarmee reis je in weekenden en op feestdagen met 40% korting voor maar € 2 per maand.

NS Flex in het kort

  • Reizen op rekening in het gehele OV. Dus geen gedoe met saldo laden
  • Flexibel abonnement, iedere maand aanpasbaar
  • Altijd inzicht van reizen en kosten in Mijn NS
  • Tot 15 minuten na inchecken van klasse wisselen
  • Alle kosten op één maandelijkse factuur

NS Flex is nog niet af. NS blijft sleutelen op basis van de wensen en ervaringen van onze reizigers. Zo werken we aan meer abonnementsvormen en gezinspakketten. Ook maken we Samenreiskorting, Keuzedagen en NS Extra beschikbaar voor NS Flex.