Utrecht,
15
april
2016
|
12:04
Europe/Brussels

Nieuw in het assortiment: NS Kidsclub

Afgelopen weekend was Rotterdam in de ban van de marathon. Aan dit evenement deden 40.000 deelnemers mee en er waren zo’n 900.000 supporters die hun sporthelden aan kwamen moedigen. Wij stonden met het NS Supporter van Bewegen-team wederom klaar om alle lopers welkom te heten, succes te wensen en te begeleiden naar de start.

Nieuw was dit keer de NS KidsClub. Om ook kinderen te stimuleren en bewust te maken dat bewegen leuk en belangrijk is, hebben wij in samenwerking met de AtletiekUnie de NS KidsClub in het leven geroepen. Met de NS KidsClub willen we kinderen op een speelse manier kennis laten maken met bewegen en sporten. De aanwezige kinderen hadden in Rotterdam “de eer” om al eerste hun energie kwijt te kunnen door een wedstrijdje te rennen op de sprintbaan, tegen elkaar te strijden op de 400 meter sprint of door in een groot geel rad te rennen tegen een miniatuur van Dafne Schippers. Zo konden zij laten zien wat ze in hun mars hebben en komen ze op een leuke manier in aanraking met de loopsport. Als beloning konden de kinderen op de foto met onze wereldkampioene Dafne Schippers. Zij is ambassadrice van Supporter van Bewegen en daarmee ook van de NS KidsClub. De NS KidsClub is vanaf nu aanwezig bij de grotere loopevenementen waar Supporter van Bewegen aanwezig is.

Het feest op Rotterdam Centraal met de nieuwe aanwinst was volgens vele aanwezigen geslaagd, waarbij het heerlijke weer ook zeker zijn bijdrage heeft geleverd! Kortom, Supporter van Bewegen heeft haar doel bereikt: een glimlach toveren op het gezicht van onze reizigers en hun kids. Op naar het volgende evenement!

De NS KidsClub is dit jaar onder andere nog te vinden bij:

  • Kidsloop (100ste Nijmeegse Vierdaagse) – 16-19 juli 2016
  • Olympic Experience – 3 t/m 21 augustus 2016
  • Tilburg 10 miles – 4 september 2016
  • Dam-tot-dam loop – 17 en 18 september 2016
  • Singelloop Utrecht – 2 oktober 2016
  • Eindhoven marathon – 9 oktober 2016
  • Zevenheuvelenloop – 19 november 2016
Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.