Utrecht,
03
april
2023
|
12:15
Europe/Brussels

Nieuw: Lekker Onderweg app

Nieuwe Lekker Onderweg App voegt alle spaarkaarten van NS formules bij elkaar

NS komt met een nieuwe app om het sparen van gratis producten bij de winkels van Kiosk, Julia’s, Luca’s by Julia’s en StationsHuiskamer makkelijker, duurzamer en sneller te maken. De formules hebben nu nog elk hun eigen papieren spaarkaart. Deze worden vervangen door de nieuwe Lekker Onderweg App waarmee reizigers met een app bij alle formules kunnen sparen. NS introduceert de Lekker Onderweg app met een campagne die start in week 14.

Verschillende producten sparen

Voor zowel Kiosk, StationsHuiskamer, Julia’s en Luca’s by Julia’s kan er voor verschillende producten gespaard worden. Per product dienen er 6 spaarzegels gespaard te worden om het 7e product gratis te ontvangen. Door bij het aankopen van een spaarproduct de QR-code van de Lekker Onderweg App bij de kassa te scannen spaar je voor het gratis 7e product.

Deelname aan de spaaracties is uitsluitend mogelijk door de Lekker Onderweg App te downloaden met een smartphone via iTunes Applestore of Google Play Store. De minimale systeemvereisten van de mobiele smartphone dienen te voldoen aan: Android 5.0 of hoger en iOS 11 of hoger, vanaf een iPhone 5S of nieuwer. Papieren spaarkaarten kunnen nog ingeleverd worden tot 31 december 2023.