Utrecht,
09
februari
2022
|
14:00
Europe/Brussels

Nieuw treinkaartje met 10% vroegboekkorting

Samenvatting

NS start vandaag met de verkoop van Vroegboek Dal. Weet jij nu al dat je binnenkort met de trein op pad gaat en reis je buiten de spits? Koop je kaartje minimaal vier dagen van tevoren en ontvang 10% vroegboekkorting. Met Vroegboek Dal wil NS het voor de reiziger nog aantrekkelijker maken om in de daluren te reizen. 

Ivo Steffens, Directeur Commercie NS: ‘’Door de recente versoepelingen zien we dat weer meer reizigers de weg terugvinden naar de trein, daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee. Vooral nu is spreiden heel belangrijk, maar dat geldt wat ons betreft ook voor na corona. Met dit nieuwe ticket willen we extra korting aanbieden aan reizigers die buiten de spits met de trein reizen.”

Reizigers ontvangen 10% korting op basis van het voltarief op een enkele reis of dagretour. Het ticket is geldig buiten de spits, en verkrijgbaar voor zowel 1e als 2e klas. Reizigers kunnen het ticket kopen via ns.nl of de NS-app. 

Kortingstickets
Vroegboek Dal is een van de drie nieuwe kortingstickets die NS eerder aankondigde. Met de nieuwe treinkaartjes wil NS proberen om reizigers te laten reizen op de momenten waarop het rustig is in de trein.