Utrecht,
06
april
2016
|
06:00
Europe/Brussels

NS bekroond met Corporate Fashion Award 2016

Nee, nee, NS heeft geen galajurkenlijn op de markt gebracht en nee, we hebben ook geen maatpak gelanceerd. Het is juist onze bedrijfskleding die tijdens de Corporate Fashion Awards 2016 op de catwalk stond. De collectie van NS ging met de award naar huis. NS Retail Kiosk en Broodzaak waren eveneens genomineerd.

Dinsdag 5 april organiseerde Holland Career & Workwear (HCW) alweer voor de negende editie van de Corporate Fashion Awards. Tijdens de Safety & Health@Work Vakbeurs werd in Ahoy Rotterdam de meest modieuze werkkledingcollectie per categorie bekroond met de Corporate Fashion Award 2016.

Van de 41 ingezonden collecties bedrijfskleding werden vooraf 18 genomineerden in zes categorieën geselecteerd. De genomineerde collecties, waaronder twee van NS, werden op de catwalk geshowd tijdens een spectaculaire show. NS was voor twee categorieën genomineerd: ‘Corporate Fashion Wear’ (gehele NS collectie) en Sustainable collections’ (NS Retail Kiosk en Broodzaak).

Uitslagen

Winst was er uiteindelijk voor bij ‘Corporate Fashion Wear’. Desiree Linssen-Selissen, Contractmanager bij NS, was al apetrots op de nominatie van de collectie: “Het is toch prachtig om te horen dat je genomineerd bent? De bedrijfskleding van NS – en dan met name Veiligheid & Service – oogt robuust en versterkt de herkenbaarheid op het station. Voorop staat nog altijd de functionaliteit van de uniformen.”

Bij ‘Sustainable collections’ zag NS de award net aan haar neus voorbijgaan. De prijs ging naar een ander bedrijf: Circulair from scratch. Het tastte het humeur van Janneke Kragt, Formatmanager Kiosk, allesbehalve aan: “Het was al gaaf dat ons nieuwe design genomineerd was en mooi dat vooral de duurzaamheid van onze kleding hierin werd gezien. Er is een nieuwe formule van Kiosk ontwikkeld die beter aansluit op de wensen van de klant en stationsomgeving van de toekomst. En daar hoorde natuurlijk nieuwe kleding bij.”

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.